Mailliste
Medlemskab
Kalender
Party
Sponsorer
Benny Andersen
Jubilæum
Et eventyrligt måltid
Fyrtøjet
Liva Weel
Esmeralda
Musefælden
Syngepigeshow
John Mogensen
Opførelser
Historie
Generalforsamling
Arkiv
Vedtægter
Bestyrelse

40 års jubilæum i Søholmscenen

Den 16. og 17. november fejrer Søholmscenen de første 40 år, scenen har eksisteret. Det sker med visning af en jubilæumsvideo om scenen og Jystrup, og med en jubilæumskavalkade.

I årenes løb er det blevet til rigtig mange opførelser inden for et bredt repertoire: teaterstykker, musicals, revyer, cabaret’er osv. Alt sammen baseret på Søholmscenens mange medlemmer og deres store, frivillige indsats. Mennesker i alle aldre og med vidt forskellig baggrund, men med det tilfælles, at de har en ”lille teatertrold i maven” og nyder at deltage i den proces det er at være med fra en ide om en opsætning til den færdige forestilling er klar til opførelse.

Jubilæumsforestillingen bliver en lille rejse gennem nogle af Søholmscenens mange opsætninger. Man vil kunne se udpluk fra for eksempel ”Landmandsliv”, ”Svend, Knud og Valdemar”, ”Frøken Nitouche”, ”Folk og Røvere i Kardemommeby”, ”Bølle Bob”, ”Så længe jeg lever”. ”Ronja Røverdatter”og ”Åge Stentoft Cabaret”, samt fra en række revyer og ”Syngepigerne”. Prøverne er i fuld gang, og scenens medlemmer glæder sig til at se mange til denne forestilling.

Forestillingerne finder sted i Mejeriet fredag den 16. november kl. 20.00 og lørdag den 17. november, hvor vi starter med en reception og video kl. 16.00, og teater kl. 17.00. Om lørdagen har vi spisning efter forestillingen, og vi slutter med optræden af Johns Guld, et band som spiller John Mogensens berømte sange, og som er eller har været medlemmer af Søholmscenen. Flere af dem har medvirket i vores opsætning af Så længe mit hjerte slår.

Til receptionen er der gratis adgang og alle er velkomne. Forestillingerne fredag og lørdag koster 70 kr./35 kr. under 18 år. Forestilling, spisning og Johns Guld koster 200 kr./100 kr.

Billetter kan reserveres på soeholmscenen@jystrup-net.dk eller tlf. 29724174 (evt. sms). Husk at skrive hvilken forestilling, og om det er med spisning og musik om lørdagen.

Med venlig hilsen
Jan Holm Jacobsen