Mailliste
Medlemskab
Kalender
Party
Sponsorer
Benny Andersen
Jubilæum
Et eventyrligt måltid
Fyrtøjet
Liva Weel
Esmeralda
Musefælden
Syngepigeshow
John Mogensen
Opførelser
Historie
Generalforsamling
Arkiv
Vedtægter
Bestyrelse

Liva Weel Cabaret

Opføres igen i oktober 2011

I foråret spillede Søholmscenen, 'En hyldest til Liva' for fulde huse. Fik du ikke set forestillingen, så har du chancen igen, da vi i oktober gentager succesen..

Det er en glad kabaret som både for smilet frem og giver stof til eftertanke. Mange holder stadig meget af sangene 'Glemmer du', 'Gå med i lunden', 'Man binder os på mund og hånd' osv. med tekster af Poul Henningsen og musik af Kaj Normann Andersen m.fl.

Det er historien om Liva Weel, døbt Olivia Olsen. Hun kom fra små kår på Vesterbro, blev rig, berømt, beundret og meget gavmild, men ender alkoholiseret, syg og fattig I stykket hører vi 17 sange sunget af 3 forskellige Livaer, vi møder bl.a. Arne Weel, Kaj Normann Andersen, Poul Henningsen.

Liva Weel er kendt for sin fantastiske sang og karriere i Danmark før og under 2. verdenskrig. Stykket er skrevet og instrueret af Birgit Gjersbøl Pedersen, som har fundet inspiration fra Tv-serien 'Kald mig Liva' - med Ulla Henningsen Sidst men ikke mindst ledsages sangene af rigtig god musik leveret af vores professionelle pianist og guitarist.

Forestillinger i oktober 2011:
Mejeriet, Ålbækvej2, 4174 Jystrup (v P. plads overfor Brugsen).
2 gange 45 minutter. Kaffe, kage, øl og vin kan købes i pausen
Onsdag den 5. oktober kl. 19:30,
fredag den 7. oktober kl. 19:30 og
søndag den 9. oktober kl. 15.00

Billetter bestilles hos
Jan Holm Jacobsen på soeholmscenen@jystrup.dk eller tlf. 29 72 41 74.
Billetterne koster 75 kr for voksne og 40 kr for børn under 18 år.