Mailliste
Medlemskab
Kalender
Party
Sponsorer
Benny Andersen
Jubilæum
Et eventyrligt måltid
Fyrtøjet
Liva Weel
Esmeralda
Musefælden
Syngepigeshow
John Mogensen
Opførelser
Historie
Generalforsamling
Arkiv
Vedtægter
Bestyrelse

Musefælden

Vi spiller forårets succesforestilling igen i Mejeriet fredag den 24. september kl. 20.00 og søndag den 26. september kl. 15.00. Billetter til Musefælden kan bestilles på tlf. 29724174 (evt. sms) eller soeholmscenen@jystrup-net.dk

Billetterne koster 80 kr. for voksne og 40 kr. for børn og unge under 15 år.

"The Mouse Trap" - Musefælden - er et krimi-mysterie skuespil skrevet af Agatha Christie kort efter 2. verdenskrigs ophør. Det baserer sig på en virkelig hændelse med vanrøgt af nogle børn, og skulle oprindelig have heddet Three Blind Mice, men titlen måtte ændres, da der allerede var skrevet et stykke med den titel før 2. verdenskrig.

Stykket havde premiere den 6. oktober 1952 og efter en kort turné rundt i England fik det fra november 1952 fast ophold først på New Ambassadors Theatre i London og fra 23. marts 1974 på St. Martin's Theatre hvor det har spillet lige siden. Det er opført uafbrudt siden 1952 og har til dato spillet mere end 24.000 gange. Stykket har dermed den absolutte verdensrekord for længst uafbrudt spillede teaterstykker.

Stykket foregår på en nystartet hotelpension, Monkswell Manor, ca. 45 km uden for London. En kvinde er, umiddelbart inden vi træder ind i historien, blevet myrdet i London og nu er en række personer bragt sammen i dette hus. En snestorm raser, alle veje er spærrede af sneen, ingen kan slippe væk derfra og telefonforbindelsen bliver afbrudt. Der sker endnu et mord, så en af de tilstedeværende er morder. To er myrdet - men der var jo tre blinde mus...

Skuespillet blev opført i Mejeriet i Jystrup fredag den 23. april 2010 kl. 20.00 og søndag den 25. april 2010 kl. 15.00 med stor success.

Medvirkende
Mollie RalstonNanna-Beth Konglevoll
Giles RalstonDan Billeskov
Christopher WrenJørgen Moranis
Mrs. BoyleHanne Nielsen
Major MetcalfUffe Voldum-Clausen
Miss CasewellHelle Pico
Mr. ParaviciniJan Holm Jacobsen
Kriminalassistent TrotterMichael Jensen
InstruktionPeter Ellegaard
SufflørGyrid Teglers
LydJanus Henriksen
Frederik Ørting
LysLis Brandtberg
ScenografiHeiner Gringmuth
Johannes Nielsen
Kurt Hansen
Maria Franzen
Birgit Gjærsbøl Pedersen
KostumerMariane Fosvald
Leni Jensen
Mette Holst
SminkePia AnneIie Stens Nielsen
Remona Moranis
HårEbba Hansen